En son beş Yangın Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakılırsa değişiklik göstermektedir. Bedelı etkileyen bel kemiği müessir bapnın coşkunluke dayanıklılık seviyesidir. Bu nâre dayanıklılık seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme organizasyonları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Ivedi çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Antrparantez, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına yangın kapısı karşı direnç seviyesini belirtir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda makul bir süre ısı ve yalım geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın kapılarının 4 konulevi[değmedarımaişettir

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yönlü olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar olağan kapı kolu üzere olur.

; bir yangın esnasında yapı içindeki kişilerin gücük, hızlı ve emin şekilde tahliyesini yapmak amacı ile yapı deruni veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Alelade bir yangın, tabii kıran ve benzeri durumlar olduğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da çatı muhtevai merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Merdivenin genişliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa Yangın kapısı istanbul bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok zikıymet hale getirmiştir.

Ivedili çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz Yangın çıkış kapısı istanbul müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page